joi, 5 august 2010

Festivale (partea a doua) - pareri pro si contra

Se pare ca sunt adeptul unui singul festival... si anume "Peninsula". Acest festival mirific este organizat de aceeasi oamni din Ungaria care organizeaza Sziget. Intr-adevar, sunt 2 festivale mari in sud-estul europei cu o mare amploare. De ce? Din cauza organizarii, a locatiei (Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară.), a head-line`arilor. Printre acestea am putea aduce aminte de: The Exploired, The Toy Dolls, Prodigy, Nine Inch Nells, Tankskapada, Pheonix, Omga, Chase and Status, Dub Fx si lista se poate continua. De ce nu`s adeptul celorlalte festivale? Pai.. inafara de Head-Line-er (Ziggy Marley, Million Dan, Rammstein, Alice Cooper, Marilyn Manson si care au mai fost) nu au absolut nimic. Locatia (vezi mai sus) este de cele mai multe ori "intamplatoare" (ba vama veche, ba Padurea Paulesti, ba Parcul Bucov etc) nici organizare nu au: dusuri "la comun" ceea ce`i deranjant ptr fete, insecte gramada (chiar si organizatorii se plangeau ca au fost muscati de capuse), zona accesibila destul de greu (1-2 microbuze sau alte mijloace de transport supra aglomerate - aici putem vb de vama veche care oricand este asa pe perioada verii) si bauturie indiferent ca`s alcolice sau racoritoare foarte scumpe (5 ron - 1 jeton = 1 pahar de 330ml - si acum ca din usa cortului "Da sa va infloareasca voua pula ca trandafirii lu tataie, ti se p"H"are ca am venit cu seifu dupa noi?") pana si apa costa! apa aia care`i aceeasi ca de la tasnitoare, doar ca mai putin clor, dar aceeasi care te racoreste pe trup si cap si fata si unde ti`oi mai da cu ea, tot costa. si culmea, mai mult ca la magazin.
Destul. Am aberat suficient de alte festivaluri. Acest post este in urma faptului ca ma certam cu un tovaras de festivaluri, sa incepem: Festivalul Peninsula: cam greu cu locatia, cam scurt ca timp, mancare si bautura la preturi acceptabile + baia`n strand moca. Totul Ok
Festivalul Sonic Sphere: (sau cum dracu s`o scrie) Locatie: o zona plina de asfalt fara pic de umbra naturala. Alcool si apa scumpa, culmea... de data asta existau si terasele pline de mici si cocalari (ca sa se laude ei ca asculta rock "dala" si "beau votka ca pe apa" si "dau din cap asa") aceeasi ca si Bestival. (cititi posturile mai vechi ca gasitit explicatie)

Ce`ar fii daca SonicSphere`ul s`ar muta la "Bucuresti" an de an, dar nu in locatia aia, ci`ntr-o zona mai de "doamne ajuta" pe langa Bucuresti. 3 zile de festival, macar 2 scene (1 secundara cu minimal sau manele - sa aibe si rockerii parte de "parc de distractii). Ati fii mai dornici sa veniti la festivale mari unde puteti campa ca la Peninsula, cu dusuri (chiar daca apa`i rece sloi), si wc`urile curate (ca la PENINSULA - NOTA 10+ din punctu asta de vedere).

Ps: si eu urasc bucurestiul din FOARTE MULTE puncte de vedere. singurul lucru care ma tine aici este din "pacete" sau "fericire" munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu